Facelift, rimpelcorrectie en volumecorrectie van het gelaat in Antwerpen

Specialist in borstchirurgie, dermatochirurgie en andere cosmetische chirurgie in Antwerpen

Maak uw online afspraak!

     Meer Info:

 Facelift

  Downloaden

Bezoek onze infopagina

Wat is een facelift?

  •  Uitzakken van de huid van het aangezicht
  •  Diepe plooien onder de onderste oogleden
  • Diepe plooien langs de neus en de mondhoek.
  • Vet dat gezakt is of verplaatst
  • Verlies van spiertonus in de onderste gezichthelft kan hamsterwangen veroorzaken.
Losse huid en overmatige vetophopingen onder de kin en kaak waardoor een persoon met een normaal gewicht een dubbele kin lijkt te hebben.

Verjongingsprocedures die vaak gelijktijdig worden uitgevoerd tesamen met een facelift, zijn een wenkbrauwlift (om de rimpels thv wenkbrauw te corrigeren), en ooglidchirurgie. Op heden wordt een wenkbrauwlift vaak vervangen door botox-injecties.


Anti-Aging

Anti-aging correcties omvatten zowel volume- als rimpelcorrecties d.m.v. fillers, Botoxbehandelingen als esthetische chirurgie d.m.v. facelifting, MACS lifting, lipofilling, ooglidcorrecties, neuscorrecties, laserbehandelingen, skinrejuvenation, skinresurfacing, dermabrasie en chemische peelings.

Afhankelijk van de plaats van de rimpel, de diepte van de rimpel, de structuur van de huid kunnen verschillende methodes in combinatie aangewend worden. Zowel esthetische neuscorrecties als septorhinoplastie wegens functionele neusobstructie worden uitgevoerd. Een geindividualiseerde aanpak naargelang Uw vraag is belangrijk voor U en ons.


Facelift - Rhytidectomie

Een facelift, of rhytidectomie, is een chirurgische procedure om de zichtbare tekens van veroudering in het aangezicht en de hals te verbeteren.


Dokter Mertens geeft U graag raad en kan een oplossing bieden.
 Aarzel niet en neem contact Dr Mertens in Antwerpen.